top of page

A'dan Z'ye Interrail Rehberi

Merhabalar hepinize,


Uzun zamandır buradan duyuru paylaşmıyor, YouTube'a İngilizce öğrenmekle ilgili videolar yüklemiyordum çünkü Kasım 2018'den beri çok da güzel bir Udemy dersi hazırlıyorduk: A'dan Z'ye Interrail Rehberi.



Kimileriniz belki aşinadır Interrail'e ancak bilmeyenler için kısaca anlatayım. Interrail, Avrupayı en uygun şekilde trenle gezebileceğiniz bir kombine tren bileti. Bu bilet sayesinde vize almanız da çok kolaylaşıyor ve Avrupa'da 30 civarında ülkeye kadar gidebiliyorsunuz.


İşte eşim Berçin Erben ile birlikte "Interrail nasıl yapılır?" sorusuna yanıt aradık ve yıllardır biriktirdiğimiz tecrübelerimizi 4 saatin üstünde videodan oluşan bu eğitimde toparladık. Norveç'te doğanın içine kamp kurmamızdan, Danimarka'da tren garında sabahlamamıza, İsviçre'de tanımadığımız insanların evinde kalışımızdan Strasbourg'da trensiz kalışımıza kadar bir çok deneyimimizi de içine kattığımız bu eğitimde aşağıdaki mühim konuları detaylıca anlattık;


  • Shengen Vizesine Başvururken İşinizi Kolaylaştıracak Püf Noktaları

  • Harç Bedeli Ödemeden Öğrenci Pasaportu Nasıl Alınız?

  • Rota Nasıl Planlanır?

  • Gezi Bütçesi Nasıl Hesaplanır?

  • Yolda Hayat Kurtaracak Uygulamalar

  • İndirimli Interrail Biletleri

  • Konaklama Seçenekleri


Burada dil öğrenmeye dair bir çok püf noktayı sizlerle paylaşıyorum. Şimdi bu öğrendiklerinizi dünyayı gezerken kullanma vakti. Sadece sınavları geçebilmek için bir yabancı dil öğrenmiyoruz sonuçta!


Derse kaydolmak için buraya tıklayınız.


Bu eğlenceli ders için çok fazla vakit harcadık ve bunu yurt dışına çıkmayı planlayan herkese yaymak istiyoruz. Dersi sosyal medyanda paylaşarak veya birkaç ekran görüntüsünü arkadaşlarına göndererek haberi elden ele yayabiliriz! (:

Katılımlarınız için şimdiden teşekkürler ve YOLUNUZ AÇIK OLSUN! :D


Berçin + Sefa


Venedikteki evlenme teklifini merak edenler için videoyu alta bırakıyoruz.



32 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page